Делегирање млади категории викенд коло, сезона 2018/19

Објавено на 21 Септември, 2018 во Младински Лиги


Во продолжение делегирање за младите категории, сезона 2018/19

Делегирање на службени лица-Кадети-Втора лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Регионална лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Супер лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Југо-Источен регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Пелагониско-Езерски А - регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Пелагониско-Езерски Б - регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Полошки регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Скопска ФФМ лига 1 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Скопски регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња-Југо-Источен регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња-Пелагониско-Езерски - регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња-Скопски регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери-Втора лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери-Регионална лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери-Супер лига 4 коло.pdf    
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација