Делегирање млади категории, викенд 23.-24.септември, 2017

Објавено на 22 Септември, 2017 во Млади делегирање


   
   
Актуелности

26.02.2024    Антидопинг

ФФМ организираше две антидопинг работилници

Работилниците беа организирани за македонските репрезентативки од А селекцијата и младите репрезентативци до 17 години. ...

Календар
А репрезентација