Делегирање млади категории – викенд програма 3 и 4 мај

Објавено на 30 Април, 2014 во Млади делегирање

Во прилог можете да ги погледнете делегирањата за натпреварите од младинските категории кои ќе се одиграат во текот на викендот, 3 и 4 мај, 2014 година

Delegirawe_sudii_25_Коло__Mladinci-Кадети_-1.pdf

Delegirawe_sudii_25_Коло__Pioneri_-Pom-Pioneri.pdf

18-КОЛО-МЛАДИНЦИ-КАДЕТИ-1.pdf

17-ПИОН-ПОМЛАД-ПИОН-ЗАПАД.pdf

14-КОЛО-ИСТОК-ДЕЛЕГ.pdf   
   
А репрезентација