Делегирање млади категории - викенд програма 17 и 18 мај

Објавено на 15 Мај, 2014 во Младински Лиги

Во продолжение можете да ги видите делегирањата за натпреварите во младите категории кои ќе се одиграат овој викенд, на 17 и 18 мај:

19- ПИОН-ПОМЛАД ПИОН-ЗАПАД (2).pdf 

20-КОЛО МЛАДИНЦИ-КАДЕТИ (1).pdf 

MLADINCI KADETI SUPER LIGA 27 KOLO.pdf 

Delegirawe_sudii_27_Коло__Pioneri_-Pom_Pio neri (1DACE.pdf 

16-_КОЛО__ИСТОК-ДЕЛЕГ (1).pdf    
   
А репрезентација