Делегирање Куп на РМ жени, сеозна 2016/17

Објавено на 24 Февруари, 2017 во Куп жени


Во продолжение делегирањето за Куп на РМ Жени

Делегирање на службени лица-Куп на РМ-Жени.pdf    
   
А репрезентација