Делегирање куп млади категории, 1/8 финале

Објавено на 25 Септември, 2017 во Младински Куп


   
   
Актуелности

26.02.2024    Антидопинг

ФФМ организираше две антидопинг работилници

Работилниците беа организирани за македонските репрезентативки од А селекцијата и младите репрезентативци до 17 години. ...

Календар
А репрезентација