Делегирање Финале Куп млади категории

Објавено на 17 Мај, 2014 во Младински Куп

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за финале на куп во сите млади категории:

FINALE-Kup-2014-kadeti-pioneri-i-pomladi-pioneri-1.pdf    
   
А репрезентација