Делегирање 8 коло Втора МФЛ Исток и Запад, сезона 2019/20

Објавено на 09 Октомври, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 8 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2019/20:

8 коло Втора МФЛ Запад-.pdf 

8 коло Втора МФЛ Исток-.pdf    
   
А репрезентација