Делегирање 5 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2019/20

Објавено на 19 Септември, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 5 коло од Втора МФЛ Исток и Запад за натпреварувачка сезона 2019/20:

5 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

5 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација