Делегирање 5 коло Прва МФЛ, сезона 2019/20

Објавено на 12 Септември, 2019 во Прва МФЛ


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето на судии и службени лица за 5 коло од Прва МФЛ за натпреварувачка сезона 2019/20:

5 коло Прва МФЛ.pdf    
   
А репрезентација