Делегирање 32 коло Прва МФЛ 2018/19

Објавено на 02 Мај, 2019 во Прва МФЛ


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето на судии и службени лица за 32 коло од Прва МФЛ за натпреварувачка сезона 2018/19:

32 kolo Prva MFL.pdf     
   
А репрезентација