Делегирање 27 коло Прва Футсал Лига

Објавено на 16 Мај, 2014 во Прва футсал лига

Во продолжение можете бда го погледнете делегирањето за 27 коло од Првата Футсал Лига:

27 kolo 1 futsal liga.pdf    
   
А репрезентација