Делегирање 25 коло Прва Футсал Лига

Објавено на 25 Април, 2014 во Прва футсал лига

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за 25 коло од Првата Футсал Лига

25-kolo-1-futsal-liga.pdf   
   
А репрезентација