Делегирање 15 коло Трета МФЛ Исток, 2018/19

Објавено на 29 Март, 2019 во Втора МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 15 коло од Трета МФЛ - Исток, за натпреварувачка 2018/19 сезона:

15 kolo Treta MFL Istok.pdf    
   
А репрезентација