Делегирање 1/4 финале куп, реванш натпревари

Објавено на 30 Ноември, 2015 во Куп на Македонија


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за реванш натпреварите од 1/4 финалето на купот на Македонија:

Реванш 4 ф. Куп.pdf    
   
А репрезентација