Делегирање 1/4 финале Куп на Македонија - реванш

Објавено на 03 Декември, 2018 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за реванш натпреварите од 1/4 финале Куп на Македонија за натпреварувачка 2018/19:

Реванш 4 финале КУП.pdf    
   
А репрезентација