Делегирање 11 коло Прва ЖФЛ, сезона 2017/18

Објавено на 07 Декември, 2017 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 11 коло од Прва ЖФЛ, натпреварувачка сезона 2017/18:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 11 коло.pdf    
   
А репрезентација