Делегирање 10 коло Прва МФЛ

Објавено на 01 Октомври, 2014 во Прва МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лиза за 10 коло од Првата Македонска Фудбалска Лига за натпреварувачка сезона 2014/15:

Делегирање 10 коло Прва МФЛ.pdf    
   
А репрезентација