Делегирање 1-8 финале Куп на Македонија - жени

Објавено на 25 Февруари, 2016 во Куп жени


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 1/8 финалните натпревари од жѓенскиот Куп на Македонија за натпреварувачка 2015/16:

Делегирање на службени лица за 1-8 Финале-Жени.pdf    
   
А репрезентација