Делегирање - Втора МФЛ, 2. коло

Објавено на 29 Август, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирање на официјални лица за натпреварите од 2. коло во Втора МФЛ - исток и Втора МФЛ - запад:

2 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

2 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација