Делегирање - Прва МФЛ, 4. коло

Објавено на 29 Август, 2019 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирање на официјални лица за натпреварите од 1 МФЛ, 4. коло:

4 коло Прва МФЛ.pdf    
   
А репрезентација