Делегирае Прва Футсал Лига 21 коло, сезона 2016/17

Објавено на 13 Април, 2017 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирањето за Прва Футсал Лига 21 коло

Делегирање 21 КОЛО Прва Футсал Лига.pdf    
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација