Билети за Македонијa - Ерменија во Струмица

Објавено на 13 Октомври, 2023 во Билети, Вести


Започна продажбата на билети за натпреварот на Македонија - Ерменија на стадионот “Благој Истатов” во Струмица. 

Цената на влезница за натпреварот на 17. октомври изнесува 200 денари. 

Продажбата на билети за контролниот меч се одвива преку продажната мрежа на MKTickets и билетарата во спортската сала во Струмица. 
   
   
А репрезентација