Анализа на целите на ФФМ во врска со клупското лиценцирање

Објавено на 24 Јули, 2023 во Лиценцирање


   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација