Акредитирање за медиуми за натпреварите на Македонија во Лига на Нации

Објавено на 31 Август, 2018 во Билети, Вести


Почитувани претставници на медиумите,

Во пресрет на почетокот на новото натпреварување на УЕФА, Лига на Нации, потребно е да направите пријава за акредитирање на медиумите кои ќе ги следат натпреварите од Лига на Нации на А репрезентацијата на Македонија.

Преземете го формуларот за акредитација .pdf  и задолжително пополнете ги сите полиња од формуларот.

Напомена: Отворете го формуларот со ПДФ читач, а пополнетиот формулар зачуван со Вашето име и презиме испратете го на следната e-mail адреса: press@ffm.com.mk

Ве известуваме дека рокот за поднесување барања за медиумски акредитации (пополнет и испратен формулар) за натпреварот Македонија - Ерменија од Лига на Нации е до 06. септември 2018. до 12:00 часот.

Сите дополнителни прашања можете да ги упатите на e-mail адресата Zlatko.Andonovski@ffm.com.mk

   
   
А репрезентација