Промена на календар Прва МФЛ 03.03.2015

Објавено на 05 Март, 2015 во Прва МФЛ, Вести


Ве известуваме за промена на календарот за натпревари во Прва МФЛ поради пријателските натпревари на А-селекцијата и У-21 селекцијата на Македонија закажани на 30.03.2015 и претстојните Велигденски празници во април. Согласно тоа, Ве информираме за промената/поместувањето на неколку кола од натпреварувањето во следните термини:

Во продолжение можете да го погледнете распоредот

Tret KRUG - PRVA LIGA - 10 EKIPI 2014-15 03 03 2015 (promena na termini).pdf    
   
А репрезентација