Парови за 1/2 финални натпревари Куп за жени, 2020/21

Објавено на 20 Април, 2021 во Куп жени


На денешниот ждреб одржан во Куќата на фудбалот беа извлечени паровите од 1/2 финале за Куп за жени за сезона 2020/21:

ЖФК Топ Гол-ЖФК Асс Унитед

ЖФК Деспина-ЖФК Каменица Саса   
   
А репрезентација