Упис за тренерски курсеви за добивање на УЕФА Б, УЕФА А и Национална Ц лиценца

Објавено на 31 Март, 2017 во Вести, Семинари


Центарот за Едукација на Фудбалската Федерација на Македонија информира дека уписот на кандидати за тренерски семинар за добивање на УЕФА Б Диплома заврши и групата е потврдена и спсиокот е испратен во УЕФА.

Сите документи кои ќе пристигнат по овој датум ќе бидат ставени за следниот курс за УЕФА Б Диплома.

Уписот на кандидати за тренерски курсеви за УЕФА А Диплома и Национална Ц лиценца остануваат отворени и во месец април 2017 согласно условите дадени претходно во огласот за упис во едукација/семианри.
   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација