РЕЗУЛТАТИ од селектирањето за СПОРТСКАТА АКАДЕМИЈА – фудбал ПРВ КРУГ

Објавено на 23 Мај, 2017 во Вести, Фудбалска академија


Во прилозите можете да ги видите резултатите од првиот круг на селектирање за Спортска Академија - фудбал.

Обележаните кандидати со зелена боја ќе добијат потврда од Фудбалската Федерација на Македонија за запишување во Спортската Академија во соодветниот град каде што се избрани уште по првиот круг.

СЕЛЕКТИРАЊЕ – ВТОР КРУГ

Селектирањето ВТОР КРУГ за сите градови ќе се обави во Скопје, на Тренинг Центарот на ФФМ *Петар Милошевски* на ден 30.05.2017 година. На истото може да земат учество сите кандидати кои не се задоволни од првиот круг и сметаат дека имаат квалитет да станат дел од СПОРТСКАТА АКАЕДМИЈА, како и оние кои не учествувале на селектирањето во првиот круг. 

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2017.pdf 

Copy of Селектирање Спортска Академија Скопје 2017.pdf 

СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА -ШТИП-ПРИЛЕП-БИТОЛА-ОХРИД И ТЕТОВО 2017.pdf 
   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација