Резултати од селектирање за СПОРТСКА АКАДЕМИЈА по завршување на втор круг

Објавено на 15 Јуни, 2017 во Вести, Фудбалска академија


На линкот во продолжение можете да ги погледнете резултатите по вториот круг на селектирање за спортската академија - фудбал:

Резултати од Селектирање Спортска Академија 2017 по втор круг.pdf 

НАПОМЕНА:

Уписот за сите ученици кои се селектирани од ФФМ ќе се обави на ден 28 и 29 Јуни 2017 година во Спортската Академија во Скопје (во истиот објект на средното фискултурно училиште МЕТОДИЈА МИТЕВСКИ БРИЦО)

Фудбалската Федерација на Македонија ќе ги издаде потврдите за сите ученици директно во СПОРТСКАТА АКАДЕМИЈА, а кандидатите за успис треба да ги обезбедат останатите документи кои се бараат за упис во било кое средно училиште.
   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација