Резултати од селектирање на фудбалски паралелки 2015

Објавено на 02 Јуни, 2015 во Вести, Фудбалска академија


Во прилог се резултатите од селектираните фудбалери за паралелките во Скопје, Битола, Прилеп, Штип, Велес, Струмица и Охрид.

Резултатите за Тетово и Гостивар ќе бидат објавени дополнително.

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Скопје 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Битола 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Велес 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Охрид 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Прилеп 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Струмица 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Штип 2015.pdf    
   
А репрезентација