Резултати од полуфиналните завршни натпревари од детските фудбалски лиги

Објавено на 30 Мај, 2015 во Вести, Детски лиги


Во продолжение можете да ги погледнете резултатите од полуфиналните завршни натпревари од детските фудбалски лиги

Резултати - Финален турнир 2015.pdf 

Финалните натпревари се играат во недела 31.05.2015 од 9:30 часот на ФФМ тренинг центарот „Петар Милошевски“.

Медаљите на најуспешните ќе им бидат доделени во 15:30 часот.
   
   
А репрезентација