Пријава за учество во Втора Футсал Лига

Објавено на 22 Август, 2019 во Втора Футсал лига, Вести


Во продолжение пријавата за футсал клубови за натпреварување во втората Футсал лига за натпреварувачка сезона 2019/20. Пријавата и потребните документи моќете да ги приложите најдоцна до 2. септември, 2019 г.

Пријава за Втора лига во мал фудбал за сезона 2019-2020.doc    
   
А репрезентација