Од утре започнува продажбата на билети за Македонија - Италија

Објавено на 29 Август, 2023 во Билети, Вести


Во среда, 30. август, ќе започне продажбата на билети за натпреварот на Македонија - Италија на Националната арена „Тодор Проески“ во Скопје од квалификациите за ЕП 2024.

Цената на влезница за натпреварот изнесува од 300 и 500 денари.

Продажбата на билети за натпреварот Македонија - Италија ќе се организира исклучиво преку продажната мрежа на MKTickets со физичко присуство на купувачите. 

МАКЕДОНИЈА - ИТАЛИЈА (Национална арена „Тодор Проески“, 09. септември, 20:45 часот)

 

Северна трибина

Блок 13 и 19                             300 денари

Блок 14, 18, 20 и 24                 500 денари

Јужна трибина

Блок 1 и 6                                 300 денари

Блок 2, 3, 4  и 5                        500 денари

Западна трибина

Блок 25, 26, 27, 28, 29 и 30     300 денари

Билетарата на Националната арена „Тодор Проески“ ќе биде отворена на 7, 8. и 9. септември од 10:00 до 18:00 часот. 

Продажни места:

Скопје:

• ЛитератураМК - City Mall

• ЛитератураМК - East Gate

• ЛитератураМК - Веро Центар

• Литература - ТЦ Буњаковец

• Литература МК  - ул. Македонија

• Југотон ГТЦ 1

• ЈК Травел - ТЦ Бисер

• Макпетрол – Козле

• Макпетрол  - Илинденска

• Макпетрол - Влае

Велес:

• Унисон

Прилеп:

• ТА Бран

Куманово:

• Тобако Агора

Тетово:

• Тобако Монако

• Гранд Тобако

Гостивар:

• Тобако Вона 5

Охрид:

• ТА Вис Пој

Битола:

• Литерара МК

• Tobacco Brothers 

Струмица:

• Литература МК 

• ТА Сафари

Радовиш:

• ТА Халкидики

   
   
А репрезентација