Извлекување на парови во 2 МФЛ и Куп на Македонија 1/16 финале

Објавено на 08 Август, 2019 во Вести


Натпреварувачкиот оддел при Фудбалската федерација на Македонија ве известува дека извлекувањето на паровите за сезона 2019/20 од 2 МФЛ и Куп на Македонија - 1/16 финале ќе се одржи во „Куќа на фудбалот“ во петок, 09. август 2019. година со почеток во 12:00 часот.   
   
А репрезентација