Известување УЕФА Б лиценца

Објавено на 06 Јуни, 2014 во Семинари


Сите тренери кои имаат доставено апликација аза учество на курсот за УЕФА Б лиценца треба да бидат во Хотел Истатов - Нов Дојран на 8 јуни, 2014 година  (недела) најдоцна до 11.30 ч. Со себе треба да понесат спортска опрема за учество во практичниот дел од семинарот.

Контакт лице од ФФМ: Марио Ѓурчиновски 070/293 425
   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација