ЕУРО 2017: Утрински тренинг пред враќањето за Сопот

Објавено на 21 Јуни, 2017 во Вести, До 21 год


Македонската репрезентација до 21 година одржа утрински тренинг во Бидгошч пред тргнувањето во базата во Сопот. Фудбалерите кои настапија против Србија имаа релаксирачки тренинг, додека другите работеа со полн интензитет.
   
   
А репрезентација