Содржини

22.05.2019   Делегирање - Куп на Македонија

Академија ПАНДЕВ е победник во Купот на Македонија

Првата титула во својата историја, Академија Пандев ја освои по подобро изведување пенали против Македонија Ѓ.П.

Календар
А репрезентација