Делегирање на службени лица за 21 коло во Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 02 Април, 2021 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на службените лица за 21 коло од Прва ЖФЛ за натпреварувачка сезона 2020/21:

Делегирање на службени лица за 21 коло во Прва ЖФЛ.pdf    
   
А репрезентација