Делегирање, 8. коло, 1 МФЛ

Објавено на 01 Октомври, 2020 во Прва МФЛ


Во продолжение, преземете ги официјалните лица (судии и делегати) за натпреварите од 8. коло во 1 МФЛ:

8 коло Прва МФЛ Сл. лица.pdf    
   
А репрезентација