Делегирање 7 коло Втора Мфл Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 09 Октомври, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 7 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

7 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

7 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација