Делегирање 7 коло Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 25 Септември, 2020 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за натпреварите од 7 коло во Првата ЖФЛ за натпреварувачка сезона 2020/21:

Делегирање на 7 коло - ПРВА ЖФЛ.pdf    
   
А репрезентација