Делегирање 7 коло Прва МФЛ, 2020/21

Објавено на 24 Септември, 2020 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за натпреварите од 7 коло во Прва МФЛ, за натпреварувачка сезона 2020/21:

7 коло Прва МФЛ Сл лица.pdf 
   
   
А репрезентација