Делегирање 6 плејоф коло Втора Футсал Лига

Објавено на 16 Мај, 2014 во Втора Футсал лига

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за 6 плејоф коло од Втората Футсал Лига:

плеј оф 6 коло.pdf    
   
А репрезентација