Делегирање 5 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 24 Септември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за натпреварите од 5 коло во Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

Втора МФЛ Исток 5 коло.pdf 

5 коло Втора МФЛ Запад Сл лица.pdf    
   
А репрезентација