Делегирање 5 коло плејоф Втора Футсал Лига

Објавено на 30 Април, 2014 во Втора Футсал лига

Во продолжение можете да го огледнете делегирањето од 5 плејоф коло во Втората Футсал Лига

плеј-оф-5-коло.pdf   
   
А репрезентација