Делегирање 3 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 10 Септември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 3 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

3 коло Втора МФЛ Исток Сл. лица.pdf 

3 коло Втора МФЛ Запад Сл. Лица.pdf    
   
А репрезентација