Делегирање 24 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 22 Април, 2021 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 24 коло од Втора МФЛ Исток и Запад за натпреварувачка сезона 2020/21:


24 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

24 коло Втора МФЛ Запад.pdf 
   
   
А репрезентација