Делегирање 2 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 27 Август, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирање на судии и службени лица за 2 коло од Втора МФЛ Исток и Запад за натпреварувачка сезона 2020/21:

2 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

2 коло Втора МФЛ Запад Службени лица.pdf    
   
А репрезентација