Делегирање 2 коло Прва МФЛ, 2020/21

Објавено на 13 Август, 2020 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 2 коло од Прва МФЛ, за натпреварувачка сезона 2020/21:

2-ро коло Прва МФЛ Службени лица.pdf    
   
А репрезентација